Hieronnat osa-alueittain eriteltynä

Selkähieronta

Tässä hieronnassa käsitellään pakaroiden yläosa, selkä, niska, hartiat ja rintalihakset.

Yläpuolihieronta

Hoidon aikana käsitellään selkää, niskaa, hartioita, käsiä ja rintalihaksia.

Alaraajahieronta

Hoidon aikana käsitellään varpaat, jalkapohjat, sääret, reidet ja pakarat. Juoksijoille, ratsastajille ja seisomatyötä tekeville oikein hyvin soveltuva hoito. Monella vanhuksella askel on pidentynyt, kun lihaskireydet ovat vähentyneet tällä hieronnalla. Myös nivelrikko-oireet saattavat helpottua tällä hieronnalla.

Kokovartalohieronta

Kokovartalohieronta on rentouttava hieronta, jonka aikana käsitellään melkein koko keho, varpaista sormiin ja päänahkaan asti. Tämä hoito soveltuu hyvin oman toimintakyvyn ylläpitoon vaikka kerran kuussa. Mitään varsinaisia vaivoja ei tarvitse olla, vaan tarkoituksena on ylläpitää nykyinen tilanne ja saada rentoutta ja hyvää mieltä.

Vatsahieronta

Vatsan hieronnassa hierotaan vatsalihaksia ja lonkankoukistajalihaksia vatsan läpi. Joskus vannemainen selkäkipu noin rintaliivien korkeudella johtuu ylävatsalihasten aktiivisista trigger -pisteistä.

Eri hoitoja voi yhdistellä mielesi mukaan. Esimerkiksi yläpuolihieronnan voi yhdistää intialaiseen päähierontaan tai pintalämpöhoitoon. Kaikki hoidot tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja koko hoitoaika voidaan käyttää jonkin tietyn ongelma-alueen käsittelyyn.Kirjoita tekstisi tähän...