UutisetMinulla on positiivinen ongelma. Kalenterini on täynnä nyt tällä hetkellä toukokuun 22. päivään asti. Se johtuu runsaasta vanhojen asiakkaiden aktivoitumisesta ja yhdestä projektista, joka loppuu toukokuussa. Eli kun projekti loppuu, palaan taas normaaliin päiväjärjestykseen ja pystyn antamaan uusia aikoja. Tämän takia pidensin jouluksi ostettujen...

Koulutettujen hierojien liiton hallitus on valinnut minut vuoden hierojaksi. Perusteluissa he mainitsivat pitkän työurani täyspäiväisenä hierojana (13 vuotta), jatkuvan opiskelun (myös muiden kuin manuaalisten tekniikoiden opiskelu, joista viimeisin tutkinto on yrittämisen ja johtamisen erikoisammattitutkinto) ja tiedonjakamisen (olen toiminut...

Kuvassa on käsipyyhkeitä rullalla. Ne odottavat uuden hoitohuoneen remontin valmistumista ja menevät uuteen asiakas-WC:seen. Pyyhkeet ovat pieniä ja siten jokainen vessassa käyvä asiakas käyttää yhden käsipyyhkeen ja ne pestään ja käytetään uudelleen. Ne ovat laadukasta puuvillaa, ja odotan niiden kestävän pitkään.

Ihanaa! Uudet käyntikortit saapuivat. Olen niin onnellinen tästä graafisen ilmeen uusimisesta. Pikku hiljaa alkaa näyttää valmiilta.

Uudet lahjakortit on nyt valmiina odottamassa ostajia. Lahjakortteja on kahden värisiä. Se johtuu siitä, että graafinen suunnittelija suunnitteli kaksi eri väristä logoa ja minä en halunnut valita niiden väliltä. Eli tämä ei ole mikään tyttö/poika -juttu.

Ajankohtaista

06.10.2018

Dementiaa torjutaan parhaiten käyttämällä aivoja ja opettelemalla uusia taitoja. Nyt olen mukavuusalueeni ulkopuolella, kun teen uusia nettisivuja. Täytyy kyllä kehua Webnodea, heidän asiakaspalvelussaan Jukka Leivo tekee loistavaa työtä ja hän onkin ystävällisesti opastanut minua pahimpien karikkojen ohi.